Nederlandse BV GLORY Kickboxing in Nederland failliet Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Nederlandse BV GLORY Kickboxing in Nederland failliet

Nederlandse BV GLORY Kickboxing in Nederland failliet
Nederlandse BV GLORY Kickboxing in Nederland failliet

Het blijkt dat het Nederlandse bedrijf van GLORY Kickboxing failliet is verklaard. MMA DNA brengt het nieuws dinsdag op haar website.

Het zat er al aan te komen dat het bedrijf R.E.S. Events wat een BV van GLORY Kickboxing was op de fles zou gaan. Het blijkt dat het bedrijf haar financiële verplichtingen niet meer kon nakomen.

GLORY kwam in zwaar weer terecht doordat het bedrijf onder curatele werd gesteld. Een aantal Nederlandse bedrijven die voor GLORY diensten verleende zoals PR, events, Catering en overige hebben het nakijken. Er staan nog steeds grote posten open.

Niks aan de hand

Het is niet ondenkbaar dat enkele van het naar de rechter zullen stappen om GLORY aan te klagen. In een Podcast van het Ad werd dat vandaag ook duidelijk. GLORY Sports International ging over in andere handen naar het Engelse GSUKCO LTD. Echter blijkt dat de originele investeerders hier achter zitten om zo onder andere de schuldeisers van zich af te houden.

Lees hier het uitgebreide onderzoek gedaan door MMA DNA

MMA DNA deed eerder al uitvoerig onderzoek naar de misstanden bij GLORY. De site legde bloot dat er zaken niet geheel op eerlijke wijze zijn verlopen. Ondertussen lijkt GLORY net te doen of er niets aan de hand is en kondigde nieuwe events aan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws