Glory 91: Rajabzadeh gaat de Franse thuisfavoriet Oumar slopen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory 91: Rajabzadeh gaat de Franse thuisfavoriet Oumar slopen

Glory 91: Rajabzadeh gaat de Franse thuisfavoriet Oumar slopen

Bahram Rajabzadeh is wellicht de meest onverwachte sensatie die Glory de laatste tijd heeft gezien. De Azerbeidzjaans-Turkse vechter debuteerde in 2022 bij de organisatie en baarde al snel opzien met zijn spectaculaire vechtstijl en reeks overwinningen.

Zijn weg naar de top was bezaaid met tegenstanders die een voor een het onderspit delfden tegen de gedreven atleet. Rajabzadeh blinkt uit in krachtige trappen en heeft al menig slachtoffer gemaakt in de ring.

Glory Zwaargewicht Grand Prix: Op het scherp van de snede

De Glory Zwaargewicht Grand Prix in maart 2024 was Rajabzadeh's meesterproef. Als lichtste deelnemer van het toernooi verraste hij vriend en vijand door tot de halve finale te komen.

Een controversiële beslissing in de halve finale tegen Levi Rigters hield hem nipt van de finale tegen Rico Verhoeven, maar Rajabzadeh bewees dat hij de top van de divisie kan aanraken. Het goede nieuws is dat Rajabzadeh is beloofd later dit jaar een kans te krijgen tegen Verhoeven.

Terugkeer in Parijs op Jacht naar de overwinning

Op 27 april 2024 keert Rajabzadeh alweer terug naar de ring tijdens Glory 91 in Parijs. De Franse kampioen Kevin Oumar staat hem dan tegenover.

Oumar kan zich opmaken voor een ware test tegen de gevaarlijke Rajabzadeh, die vastberaden is om zijn weg naar de top te vervolgen. De spectaculaire traptechnieken van de Azerbeidzjaans-Turkse vechter zullen ongetwijfeld voor spektakel zorgen in de Franse hoofdstad.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws