Ernesto Hoost niet blij met Glory Video: 'Respectloos?' Nieuws
Nieuws

Ernesto Hoost niet blij met Glory Video: 'Respectloos?'

Ernesto Hoost niet blij met Glory Video: 'Respectloos?'

Ernesto Hoost, de Nederlandse kickbokslegende bekend als "Mister Perfect", is niet te spreken over een video die Glory Kickboxing op haar sociale media kanalen plaatste.

De video toont een fragment uit Hoost's tijd bij K-1 in Japan, met een knock-out overwinning en zijn daaropvolgende overwinningsdans.

Glory's bijschrift wekt verbazing

Glory's beschrijving bij de video, "deze knockout is zo respectloos", schoot Hoost in het verkeerde keelgat. Hij reageerde op de post met de vraag: "Kunnen jullie mij uitleggen waarom dit respectloos is??? Als ik het ermee eens ben, zal ik mijn excuses aanbieden aan mijn tegenstander, zelfs meer dan 25 jaar later."

Ook fans van Hoost reageerden kritisch op Glory's bericht. "Ernesto Hoost sta er boven. Je bent een legende in ons kickboksland. Daarnaast zie ik er niets respectloos aan. Er zijn altijd zuurpruimen. In dit geval zou ik zeggen...", aldus een fan.

Niets respectloos aan

Sommigen suggereerden dat Glory wellicht een verkeerde vertaling gebruikte in hun beschrijving. "Ernesto Hoost sta er boven. Je bent een legende in ons kickboksland. Daarnaast zie ik er niets respectloos aan."

"Er zijn altijd zuurpruimen. In dit geval zou ik zeggen..", schrijft een fan die zegt dat Hoost moet genieten van het filmpje en Glory wellicht verkeerde vertaling gebruikte in haar commentaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws