Mory Kromah's eerste GLORY gevecht: Wat we kunnen verwachten Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Mory Kromah's eerste GLORY gevecht: Wat we kunnen verwachten

Mory Kromah's eerste GLORY gevecht: Wat we kunnen verwachten

Mory Kromah, wiens reis in de vechtsportwereld begon onder de vlag van SIAM-GYM als C-klasser, heeft een opmerkelijke opmars gemaakt.

Na zijn debuut in 2019, vocht hij in totaal 16 partijen in de B- en A-klasse, waarvan hij er geen enkele verloor. Zijn ongeëvenaarde prestaties leidden hem naar de RFP-Enfusion contender match in 2022, waar hij eveneens triomfeerde.

In 2023 bereikte Kromah een mijlpaal door wereldkampioen bij Enfusion te worden, een titel die hij met succes verdedigde binnen hetzelfde jaar.

De overstap naar Glory een nieuw hoofdstuk voor Kromah

In maart 2024 tekende Kromah een contract bij GLORY Kickboxing, waarmee hij een nieuw hoofdstuk in zijn carrière opende. Zijn debuut tegen Anis Bouzid staat gepland voor 18 mei tijdens Glory 92 in Rotterdam, een evenement dat kickboksfans met spanning tegemoet zien.

Als Enfusion kampioen heeft Kromah bewezen dat hij de top van de organisatie kan verslaan, waardoor de verwachtingen voor zijn prestaties bij GLORY hooggespannen zijn. "Ik twijfel er niet aan dat Kromah zijn debuut bij GLORY met succes zal afsluiten", zegt een expert.

Kromah vs. de lichtzwaargewicht divisie, wat kunnen we verwachten?

De lichtzwaargewicht divisie van GLORY, momenteel gedomineerd door kampioen Tarik Khbabez, staat bekend om zijn competitieve vechters. Experts zijn het erover eens dat Kromah het potentieel heeft om goed te presteren.

Maar benadrukken dat hij tijdens zijn debuut indruk moet maken om zijn plek in de ranglijst te verzekeren. Met zijn indrukwekkende trackrecord en de steun van fans wereldwijd, is Kromah ongetwijfeld een vechter om in de gaten te houden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws