Fans willen topvechter in Glory zwaargewicht Grand Prix terug zien: 'Perfecte match' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Fans willen topvechter in Glory zwaargewicht Grand Prix terug zien: 'Perfecte match'

Fans willen topvechter in Glory zwaargewicht Grand Prix terug zien: 'Perfecte match'

Glory kondigde gisteren aan dat haar zwaargewicht Grand Prix wordt verschoven van december dit jaar naar begin 2024. En de fans zien daar graag Jamal Ben Saddik aan meedoen.

Wat in eerste instantie teleurstellend nieuws leek blijkt achteraf toch andersom te zijn. Al hadden fans uitgekeken naar de Grand Prix dit jaar moeten zij nog even wachten. Badr Hari waarvan velen hadden gehoopt dat deze mee zou doen sneuvelde tegen Uku Jurjendal gisteren in Bulgarije tijdens Glory 89, hiermee een kans op deelname verspelend.

Jamal Ben Saddik hoort in de Glory Grand Prix mee te doen

Glory gaf als reden aan dat zij graag vechters die het verdienen maar bijvoorbeeld geblesseerd zijn toch een kans op deelname te gunnen als deze hersteld genoeg zijn. Maar er is nog en vechter die de fans heel graag in de ring zien verschijnen tijdens de GP, Jamal Ben Saddik. De Marokkaan zat een dopingschorsing uit maar is inmiddels weer aan het trainen.

jamal ben saddik

Uit een poll gehouden door Vechtsport Info blijkt dat de fans de toernooi winnaar graag zien deelnemen. Op 8 december 2018 won Ben Saddik het Glory 62 Heavyweight Contender-toernooi door Benjamin Adegbuyi uit te schakelen in de eerste ronde van de finale, nadat hij zijn gevechten tegen Junior Tafa en Guto Inocente had gewonnen in respectievelijk de kwart- en halve finale.

Maar liefst 87% tegenover 13% nee zien de fans Ben Saddik graag het gevecht aangaan. Glory zou ook graag Rico Verhoeven in het toernooi zien wat zou kunnen betekenen dat een rematch tussen de twee om de hoek kan zijn. Verhoeven verdedigd op 4 november zijn wereld titel tegen Tariq Osaro die al gekwalificeerd is voor het toernooi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws