Ex Glory Artem Vakhitov zegeviert in eerste optreden sinds ontslag door organisatie Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ex Glory Artem Vakhitov zegeviert in eerste optreden sinds ontslag door organisatie

Ex Glory Artem Vakhitov zegeviert in eerste optreden sinds ontslag door organisatie

Artem Vakhitov voormalige Glory Kickboxing kampioen kwam gisteravond als overwinnaar uit de bus in zijn eerste gevecht sinds hij werd ontslagen door de organisatie.

Topvechter Vakhitov, vooral bekend als de voormalige Glory licht-zwaargewicht kampioen en de consensus beste licht-zwaargewicht kickbokser ter wereld, werd in juni vorig jaar van zijn titel ontdaan en ontslagen door Glory. De Nederlandse organisatie beëindigde het contract van alle Russische jagers op het rooster te midden van de Russische invasie van Oekraïne.

Artem Vakhitov ook buiten Glory succesvol

In november vorig jaar werd aangekondigd dat Vakhitov een contract had getekend met de Russische organisatie Muaythai Factory. Gisteren maakte hij zijn debuut in Kemerovo, Rusland, waar hij Pascal Toure versloeg via een unanieme beslissing in een dominante wedstrijd van 3 ronden.

De Glory-veteraan leek een tempo neer te zetten dat de Fransman niet kon evenaren. Met uitstekende controle over de ring en zijn tegenstander straffend in een prestatie die bol stond van zelfvertrouwen. Vakhitov's laatste 2 gevechten onder de vlag van Glory waren tegen nu UFC middengewicht kampioen Alex Pereira.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws