Vechtlegende Buakaw voelt zich bestolen! 'kom belofte na' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Vechtlegende Buakaw voelt zich bestolen! 'kom belofte na'

Vechtlegende Buakaw voelt zich bestolen! 'kom belofte na'

Buakaw Banchamek kickboks en Muaythai legende, schreef op zijn Facebook dat hij nog 2,2 miljoen baht (€60.000) tegoed heeft voor zijn meest recente gevecht in Cambodja.

De topvechter met meer dan 270 wedstrijden achter zijn kiezen wordt gezien als een van de grootste ter aarde. Het blijk dat Buakaw voor zijn laatste wedstrijd tijdens World Fight Kun Khmer Series tegen Dzmitry Varats in de zomer van 2022 niet is betaald. Dit zit de topvechter niet lekker zeker niet als je weet dat vechters uit Cambodja rijkelijk worden beloond.

Als Khmer-boksers winnen, krijgen deze 10 jaar lang gebruik van een huis, auto en geld. Dit is de aanmoediging voor Khmer-boksers om voor hun vaderland te vechten. Echter blijkt dat er dus voor buitenlandse vechters als wij Buakaw mogen geloven geen geld is betaald.

Buakaw is een van de meest bekende vechters in de wereld

De manager van Buakaw maakte ook melding van het niet betalen van zijn vechter. vechten in Cambodja, "Buakaw moet nog voor het laatste Worldfight-toernooi in in Cambodja worden betaald voor een bedrag van 2,2 miljoen baht, kom de belofte na.”

Buakaw (geboren als Sombat Banchamek) is een Thaise Muay Thai vechter die bekend staat om zijn stijl en zijn goede prestaties binnen de sport. Hij heeft vele wereldkampioenschappen gewonnen en is een van de meest bekende vechters in de wereld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws