'Staand Afmaken!' UFC-ster Makhachev mikt op KO winst tegen Volkanovski MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Staand Afmaken!' UFC-ster Makhachev mikt op KO winst tegen Volkanovski

'Staand Afmaken!' UFC-ster Makhachev mikt op KO winst tegen Volkanovski

Islam Makhachev hoopt tijdens UFC 284 uit zijn comfort zone te komen. De lichtgewicht kampioen zei dat hij Alexander Volkanovski in een staand gevecht wil afmaken wanneer hij zijn titel verdedigt tegen de vedergewicht titelhouder op 11 februari in Perth, Australië.

"Eerlijk gezegd wil ik hem knock-out slaan", zegt Makhachev. "Iedereen zegt dat ik een grappler of worstelaar ben. Maar ik wil mensen laten zien hoe ik kan slaan. Hij is klein van stuk en ik geloof echt dat ik hem knock-out kan slaan."

Makhachev, een van de meest dominante grondvechters van de UFC, zal zijn eerste verdediging maken van de lichtgewicht titel van die hij afgelopen oktober verdiende door Charles Oliveira te verslaan. Ondertussen gaat Volkanovski in gewicht omhoog nadat hij vier titelverdedigingen van 145 pond heeft gewonnen sinds het winnen van het kampioenschap in 2019.

Makhachev is een van de meest dominante grondvechters van de UFC

De Australiër is de nummer 1 mannelijke vechter van de UFC en heeft een winning streak van 22 gevechten. Maar Makhachev is van plan om te laten zien dat hij, als de grotere vechter, in een andere klasse zit. "Dit is niet zijn gebied", zei Makhachev. "Ik kom uit een (andere) divisie. Dit is niet dezelfde macht. Niet dezelfde. Hij zal dit begrijpen."

Als hij Volkanovski verslaat, zei

dat hij zijn tweede titelverdediging tegen Beneil Dariush wil hebben. "Hij is goed," zei Makhachev. "Ik hoop dat hij zijn volgende gevecht wint. Hij heeft (een) goed ... win record."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws