🎥 'Doping verhaal Jamal Ben Saddik klopt niet!' Coach doet boekje open Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 'Doping verhaal Jamal Ben Saddik klopt niet!' Coach doet boekje open

🎥 'Doping verhaal Jamal Ben Saddik klopt niet!' Coach doet boekje open

Jamal Ben Saddik heeft een verhaal van vallen en opstaan, maar vooral het tonen van een echt vechtershart. Hij overwon kanker en kreeg tegenslag na tegenslag te verwerken. Zo wordt hij nu bewust uit de Glory Grand Prix gehouden, althans dat heeft er alle schijn van zegt onder andere zijn coach Said El Badaoui.

De Glory zwaargewicht Grand Prix welke morgen 9 maart plaatsvindt in het GelreDome, Arnhem wordt overschaduwd met de controverse rondom Jamal Ben Saddik. De toernooi kampioen zou er moeten staan maar doet niet mee.

Een van de redenen is volgens het kamp van Ben Saddik het bewust weghouden van de topvechter. Ook gaan er verhalen rond dat Glory kampioen Rico Verhoeven nooit meer zou willen vechten tegen de Marokkaan die hem bijna op de knieën kreeg. Deze zou dit zelfs hebben bedongen in de onderhandelingen over zijn nieuwe contract.

Het rammelt aan alle kanten

Dit alles wordt door Verhoeven en zijn team tegengesproken die zegt voor niemand aan de kant te gaan. Said El Badaoui de coach van Ben Saddik heeft zo zijn gedachten over de hele gang van zaken en spreekt in de podcast van Nandoleaks zijn mening uit.

Onder andere over de doping overtreding van Ben Saddik zit anders in elkaar dan dat GLory dit doet voorkomen zegt El Badaoui. En deze wordt nu als hoofreden aangevoerd waarom Verhoeven niet tegen Ben Saddik zou willen vechten, die hij als een dopingzondaar ziet. Bekijk de podcast voor meer.....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws