🎥 Donovan Wisse koning van de Glory middengewichten: 'Te weinig erkenning' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Donovan Wisse koning van de Glory middengewichten: 'Te weinig erkenning'

🎥 Donovan Wisse koning van de Glory middengewichten: 'Te weinig erkenning'

Donovan Wisse staat aan de top van de middengewicht divisie van Glory Kickboxing, een positie die hij heeft veroverd door zijn indrukwekkende vaardigheden en onwrikbare toewijding.

Als Surinaamse topvechter met Nederlandse wortels vraagt men zich af welke uitdagingen nog op zijn pad kunnen komen binnen deze organisatie die hem tot nu toe weinig tegenstand heeft geboden.

De Toekomstvisie van Wisse

Ondanks de beperkte concurrentie blijft Wisse zich richten op de middengewicht divisie van Glory. In een recent gesprek met Champstalk benadrukt hij zijn toewijding: "Glory is goed voor mij en voorlopig ligt hier mijn focus". Al vindt hij wel dat er te weinig aandacht en erkenning voor hem is.

Hij ziet geen reden om over te stappen naar een andere organisatie zoals ONE Championship, waar de gewichtsklassen niet overeenkomen met zijn huidige divisie.

Een Mogelijke MMA Toekomst?

Wat betreft een overstap naar MMA en de UFC, houdt Wisse de deur op een kier voor de toekomst: "Dat zou wellicht iets voor later kunnen zijn."

De Uitdaging: Een Gevecht met Alex Pereira

Een confrontatie schuwt Wisse niet, zeker niet als het gaat om een gevecht met voormalig Glory vechter Alex Pereira, die momenteel als UFC lichtzwaargewicht kampioen furore maakt.

Pereira, met ervaring in zowel middengewicht als lichtzwaargewicht klassen, zou een waardige tegenstander zijn voor Wisse en een gevecht dat de vechtsportwereld zou willen zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws