Rico Verhoeven in de Glory Grand Prix van 2024: 'Grote verrassing' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven in de Glory Grand Prix van 2024: 'Grote verrassing'

Rico Verhoeven in de Glory Grand Prix van 2024: 'Grote verrassing'

De kickbokswereld is in rep en roer nu de Glory Zwaargewicht Grand Prix van 2024 aan de horizon verschijnt. Een recente enquête georganiseerd door Vechtsport Info heeft aangetoond dat een overweldigende meerderheid van de kickboksfans verlangt naar de deelname van Rico Verhoeven in dit prestigieuze evenement.

Maar liefst 85% van de respondenten bij Vechtsport Info geeft aan dat ze liever zien dat Verhoeven meedoet aan de Grand Prix dan dat hij zijn titel verdedigt in een eerder gevecht. Iets wat als een grote verrassing komt aangezien veel fans het afgelopen jaar vonden dat Verhoeven vaker zijn titel zou moeten verdedigen.

Kwalificaties en kandidaten

De spanning bouwt op terwijl de lijst van gekwalificeerde kickboksers voor het 8-man toernooi van de Grand Prix vorm begint te krijgen. Tot op heden hebben vechters als Tariq Osaro, Sofian Laidouni, Bahram Rajabzadeh, Uku Jurjendal en Levi Rigters hun plek verdiend.

De aankomende wedstrijd tussen Nordine Mahieddine en Nikola Filipovic tijdens Glory 90 op 23 december belooft een spectaculaire strijd te worden om een beschikbare plek in de Grand Prix.

rico verhoeven gp

Een cruciale keuze voor Verhoeven

Met de fans achter hem en de Grand Prix die nadert, staat Rico Verhoeven voor een belangrijke keuze in zijn carrière. Zal de voorkeur van de fans invloed hebben op zijn besluit om deel te nemen aan het toernooi, of zal hij een ander pad kiezen?

Wat zijn beslissing ook zal zijn, het is duidelijk dat zijn aanwezigheid op de Grand Prix het evenement naar een hoger niveau zou tillen. Overige kandidaten die de fans graag willen zien zijn Jamal Ben Saddik en Badr Hari.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws