Den Haag houdt zijn adem In: Özçağlayan vs. Boapeah in Glory 92 stadsgevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Den Haag houdt zijn adem In: Özçağlayan vs. Boapeah in Glory 92 stadsgevecht

Den Haag houdt zijn adem In: Özçağlayan vs. Boapeah in Glory 92 stadsgevecht

Serkan Özçağlayan en Michael Boapeah gaan deze zaterdag bij Glory de strijd aan om het koningschap van Den Haag. Beide vechters komen uit de stad en het beloofd een spannende strijd te worden.

Het concept van een strijd om een bepaalde stad is nieuw bij Glory. De organisatie komt vaker met ludieke wendingen om gevechten een extra tintje te geven. Deze keer zal de strijd gaan om de heerschappij van Den Haag de Nederlandse koningsstad. Serkan Özçağlayan die zijn laatste twee partijen bij Glory verloor is verbaasd over hoe het leeft in zijn stad.

"Ik reed door de Schilderswijk en zag de banner hangen met mijzelf erop, deze hing er weer", zegt Özçağlayan. "Ook zag ik posters in een bushokje te gek hoe dit leeft." Zijn tegenstander Boapeah verloor ook zijn laatste partij bij Glory toen hij middengewicht kampioen Donovan Wise uitdaagde.

Serkan Özçağlayan wil nog steeds de titel

Özçağlayan heeft ook tegenover Wisse gestaan in 2023 maar zit nog steeds de titel aan de horizon. "Uiteindelijk wil ik nog steeds de wereldkampioen worden. Dat is het hoogste doel."

De meningen onder de fans zijn verdeeld over wie de koningstitel van Den Haag zal claimen op Glory 92, toch lijkt Özçağlayan de favoriet. Boapeah is echter niet weg te zetten als de underog, deze heeft in zijn partij tegen Wisse laten zien te kunnen vechten als een pitbull. Een ding is zeker Serkan Özçağlayan vs Michael Boapeah wordt een van de knalpartijen op het event.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws