Chingiz Allazov vs. Marat Grigorian: ONE Championship Titel op het spel Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Chingiz Allazov vs. Marat Grigorian: ONE Championship Titel op het spel

Chingiz Allazov vs. Marat Grigorian: ONE Championship Titel op het spel

Chingiz Allazov de ONE Championship vedergewicht kampioen, zal zijn titel verdedigen tegen Marat Grigorian op 4 augustus tijdens ONE Fight Night 13 op Prime Video in het iconische Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand.

Op 4 augustus zullen twee van de meest gevaarlijke stakers van de wereld elkaar tegenkomen tijdens de hoofdpartij van ONE Fight Night 13 op Prime Video in het iconische Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand. De pas benoemde ONE vedergewicht kampioen Chingiz Allazov zal zijn goud verdedigen tegen altijd gevaarlijke Marat Grigorian, in een wedstrijd die veel vuurwerk belooft.

Dit zal niet de eerste ontmoeting tussen deze twee elite knock-out vechters zijn. In april 2013 vochten 'Chinga' en Grigorian een gevecht dat eindigde in een teleurstellende 'no contest.. Ze zouden acht maanden later opnieuw tegen elkaar vechten, met Grigorian die zegevierde.

Chingiz Allazov vs. Marat Grigorian: ONE Championship Titel op het spel

Nu een decennium later, met beide mannen stevig vastgesteld als de beste onder de beste, zullen ze opnieuw de strijd aangaan het vedergewicht goud op het spel. Allazov, tweevoudig K-1 Wereldkampioen voordat hij bij ONE kwam, komt de wedstrijd binnen met een indrukwekkende vier-wedstrijden ongeslagen win record.

De titelhouder uit Azerbeidzjan-Wit-Rusland zal zijn kroon nu verdedigen tegen Grigorian, een man die algemeen wordt beschouwd als een van de beste kickboksers uit de geschiedenis. Een voormalig drievoudig Glory Kickboxing Wereldkampioen en momenteel de # 2-gerangschikte uitdager van de divisie, de Armeniër heeft drie van de vier elektriserende gevechten binnen de Cirkel gewonnen, verliezend alleen aan Superbon in een wereldtitelwedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws