Marat Grigorian te sterk voor Tayfun Ozcan! 'Droom vervaagd' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Marat Grigorian te sterk voor Tayfun Ozcan! 'Droom vervaagd'

Marat Grigorian te sterk voor Tayfun Ozcan! 'Droom vervaagd'

Marat Grigorian versloeg Tayfun Ozcan afgelopen nacht in een hard bevochten wedstrijd tijdens ONE on Prime Video 2 in Singapore. Met een unanieme beslissing neemt Grigorian de winst mee naar huis.

De aanloop naar het gevecht was nou niet bepaald soepel te noemen. Na eerst tegen elkaar gepland te zijn werd dit veranderd en moest Ozcan tegen Superbon de ring in. Dit titelgevecht en een grote kans voor Ozcan viel in het water toen Superbon wegens medische gronden terug getrokken werd.

Ook Grigorian die een andere tegenstander zou treffen stond voor een dergelijke situatie. Ook zijn tegenstander viel uit. Afgelopen nacht troffen Ozcan en Grigorian elkaar dan eindelijk, een gevecht waarvan Ozcan al lang droomde toen hij bij Enfusion vocht en Grigorian bij Glory.

Titelgevecht

Echter domineerde Grigorian in een gevecht waar Ozcan hem goed van repliek diende. Deze was er dan ook van overtuigd de wedstrijd naar zich toe te hebben getrokken. Na de laatste gong, zelfs vóór de bekendmaking van de resultaten, bleef Ozcan vol vertrouwen en hief zijn handen op. Grigoryan was kalm, wetende dat overwinning aan hem was..

Na de overwinning kondigde Grigorian aan dat hij van plan was Superbon Banchamek uit te dagen om te vechten voor vedergewicht kampioenschap titel. Grigoryan en Superbon hebben elkaar al twee keer ontmoet, de huidige stand tussen de twee is 1-1, volgens Grigorian is het nodig om hier een einde aan te maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws