‘Onrecht!’ Tayfun Ozcan niet eens met verlies tegen Grigorian Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

‘Onrecht!’ Tayfun Ozcan niet eens met verlies tegen Grigorian

‘Onrecht!’ Tayfun Ozcan niet eens met verlies tegen Grigorian

Tayfun Ozcan liep afgelopen nacht tegen een verlies aan in zijn lang gewenste kickbokswedstrijd tegen Marat Grigorian. Ozcan is het klaarblijkelijk niet eens met het verlies en doet zijn beklag op social media.

Voor Ozcan die een roerige voorbereiding meemaakte voor zijn zijn gevecht tegen Grigorian tijdens ONE on Prime Video 2 in Singapore is het verlies een hard gelach. De Turks-Nederlandse topkickbokser is van mening dat hij beter presteerde dan Grigorian die via unaniem besluit won.

Wat slecht

,,Echt slecht oordeel, unaniem? Ik had alle scores behaald. Ik ben de eerste vechter die inhet gezicht van Marat stond en echt terug vocht", schrijft een leesbaar geïrriteerde Ozcan. In zijn bericht tagde Ozcan de grote baas van ONE Championship Chatri Sityodtong.

Het gevecht tegen Grigorian was er een die Ozcan al lange tijd nastreefde. Tijdens de partij ging het er hevig aan toe maar kreeg Grigorian het voordeel van de jury welke Ozcan dus nu hevig bestrijdt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws