BREAKING! Overmeer, Touchassie en Hadar in actie tijdens Glory 92 Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

BREAKING! Overmeer, Touchassie en Hadar in actie tijdens Glory 92

BREAKING! Overmeer, Touchassie en Hadar in actie tijdens Glory 92

Glory 92 op zaterdag 18 mei krijgt een aantal interessante gevechten erbij, Jay Overmeer, Mo Touchassie en Imad Hadar zullen hun aantreden maken zo meld de kickboksorganisatie exclusief aan de redactie van Vechtsport Info vandaag.

Jay Overmeer, bekend om zijn explosieve stijl, zal het opnemen tegen Teodor Hristov uit Bulgarije in een weltergewicht partij die fans op het puntje van hun stoel zal houden. Mo Touchassie, die tegenover de Duitser Sergej Braun staat, is klaar om zijn stempel te drukken in het middengewicht.

Imad Hadar, een van de Marokkaanse beloftes bij Glory, treft Juri de Sousa, wat ongetwijfeld een spannende middengewicht wedstrijd zal worden.

Middengewicht titelgevecht

Naast de talenten staat het middengewicht titelgevecht tussen Donovan Wisse, de regerend kampioen, en uitdager Ulric Bokeme centraal. Dit gevecht belooft niet alleen een technische showcase te worden, maar ook een strijd van wilskracht en doorzettingsvermogen.

Deze nieuwe toevoegingen aan het Glory 92-evenement onderstrepen de voortdurende groei en evolutie van de sport. Met talent dat klaarstaat om de gevestigde orde uit te dagen, is de toekomst van het kickboksen verzekerd.

Met Glory 91 ook nog in het vroouitzicht welke op 27 April in Parijs plaatsvindt, kijkt de kickbokswereld reikhalzend uit naar wat Rotterdam te bieden heeft. De RTM Stage(Ahoy), bekend om zijn elektrische sfeer, zal het perfecte decor vormen voor een avond vol actie, waar nieuwe helden worden geboren en legendes hun status bevestigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws