'Badr mag niet stoppen met vechten!' Glory in gesprek over toekomst legende Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Badr mag niet stoppen met vechten!' Glory in gesprek over toekomst legende

'Badr mag niet stoppen met vechten!' Glory in gesprek over toekomst legende

Badr Hari mag dan wel hebben aangekondigd te zullen stoppen met kickboksen, toch denken de fans maar ook Glory Kickboxing daar anders over. Deze zien hem graag terug in de ring.

Het is niet te ontkennen dat Badr Hari een van de grootste namen is uit het kickboksen. De Marokkaanse topvechter heeft zijn sporen meer dan verdiend in de sport. Toch liep hij sinds zijn verbintenis met Glory tegen verliezen aan. Dit doet echter niets af aan zijn legende status.

Dit is onder andere te zien aan de grote schare fans die Badr heeft, niet alleen als hij de ring in gaat maar ook op social media is hij een hit. Duizenden volgers die wachten op nieuws kijken uit naar zijn terugkeer. Ook Glory houdt hoop op zijn rentree.

Badr Hari is een van de grootste namen in het kickboksen

De man die de gevechten samenstelt bij Glory, Robbie Timmers zegt dat de organisatie nog steeds in gesprek is met Badr. "Wij schrokken zelf ook van de aankondiging, dit hadden wij niet verwacht", zegt Timmers. Een recentelijk geplaatste video door Badr geeft extra hoop op een terugkeer.

Na het zien van de video waarin Badr zegt geen afscheid te kunnen nemen van de sport heeft Timmers ook hoop op nog een gevecht. "We hebben allemaal het filmpje gezien, we hopen dat hij terugkeert en we zijn met hem in gesprek", aldus Timmers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws