Fans in shock over UFC-ster Israel Adesanya! 'Dit kan niet' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Fans in shock over UFC-ster Israel Adesanya! 'Dit kan niet'

Fans in shock over UFC-ster Israel Adesanya! 'Dit kan niet'

Israel Adesanya verdedigd zijn UFC middengewicht titel tegen aartsrivaal Alex Pereira op 12 november. Echter zijn de MMA fans in shock na het zien van de nieuwste foto's van de vechter.

De voormalige Glory kampioen Pereira, 35, versloeg de Nieuw-Zeelander voor het eerst op punten in 2016 in het kickboksen. En won de rematch een jaar later door Adesanya knock-out te slaan. Nu de twee bij de UFC vechten lijkt Adesanya er alles aan te willen doen niet te verliezen.

Op social media pronkt Adesanya met een ongelooflijke lichaamsbouw, waardoor fans in shock raken voor de titelverdediging tegen Alex Pereira tijdens UFC 281. Adesanya, 33, postte op social media: “Goede dingen komen in drieën.” Dit veroorzaakte nogal wat commotie onder fans.

Doping

Een fan zei: "Izzy ziet er nu uit als een licht zwaargewicht." Een ander voegde toe: "Zo goed als Israël is, Alex heeft gewoon nog steeds betere aanvalstechnieken." Een fan merkte op dat Adesanya van de verboden middelen zou hebben gesnoept.

"Dit kan niet man, Adesanya moet wel zwaar aan de doping zitten. Zo snel groeien in korte tijd is niet normaal." Naar het derde gevecht wort reikhalzend uitgekeken, Pereira gaat als zware favoriet de strijd aan. Terwijl wordt verwacht dat Adesanya tegen zijn derde verlies aan zal lopen tegen de Braziliaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws