Badr Hari laat van zich horen! 'Voor altijd in mijn hart' (video) Nieuws
Nieuws

Badr Hari laat van zich horen! 'Voor altijd in mijn hart' (video)

Badr Hari laat van zich horen! 'Voor altijd in mijn hart' (video)

Badr Hari laat voor het eerst sinds zijn verlies tegen Alistair Overeem afgelopen zaterdag op Glory Collision 4van zich horen. Via Instagram doet de kickbokslegende een eerbetoon aan zijn fans.

Ook al kondigde Badr aan te overdenken de handschoenen op te hangen, na een aantal verliezen te hebben geleden, blijven zijn fans (Badr Army) hem trouw door dik en dun. Dit was ook merkbaar na zijn verloren partij afgelopen weekend tegen Overeem.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial)

Voor de wedstrijd waren de fans al on overvloed aanwezig, na de wedstrijd werd de legende opgewacht door zijn fans die hem een hart onder de riem stopten. Vandaag inde post zegt Badr; ,,Voor altijd in mijn hart., Badr Army." Speculaties dat de post een dubbele betekenis zou hebben gingen al snel rond op internet.

Wat de boodschap inhoudt en of deze een dubbele betekenis heeft zal de aankomende tijd duidelijk worden. Allereerst lijkt het erop dat Badr zijn fans voor hun steun bedankt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws