'Zonder Badr Hari was Glory failliet!' Topkickbokser Errol Zimmerman
Home / Nieuws / ‘Zonder Badr Hari was Glory failliet!’ Topkickbokser Errol Zimmerman

‘Zonder Badr Hari was Glory failliet!’ Topkickbokser Errol Zimmerman

'Zonder Badr Hari was Glory failliet!' Topkickbokser Errol Zimmerman

Errol Zimmerman versloeg gisteravond in Polen KSW veteraan Marcin Rózalski. Voor de topkickbokser een gevecht onder speciale regels omdat hij last minute instapte. De winst smaakt naar meer, maar een terugkeer naar Glory waarvan hij zegt dat Badr Hari deze redde van een faillissement ziet hij niet zitten. Alleen een beloofd gevecht met Rico Verhoeven zou hem wellicht kunnen verleiden.

Gisteren liet Errol Zimmerman zien uit welk kickboks hout hij nog steeds gesneden is. De vechter die in het verleden Rico Verhoeven knock-out sloeg en tegen andere grote namen vocht zoals Badr Hari en Semmy Schilt, steekt zijn mening niet onder stoelen of banken.

Alleen voor Rico

In een interview met het AD gisteren zegt Zimmerman dan ook dat een terugkeer naar Glory niet echt lonkt. Behalve als een beloofd gevecht met Verhoeven aangeboden wordt. ,,Rico heeft mij trouwens ooit nog een rematch beloofd. Dus bij Glory zou ik alleen nog tegen hem willen vechten maar daar zou heel wat voor geregeld moeten worden”, zegt Zimmerman tegen de krant.

Om weer volledig op het Glory rooster te staan is Zimmerman niet echt enthousiast ,,Wat is daar? Als Badr Hari niet teruggekomen was, waren ze failliet. Hij heeft een nieuw leven geblazen in Glory”, aldus Zimmerman die tevreden terug kan kijken op een succesvolle wedstrijd in Polen.

Bekijk ook

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: 'Oprotten'

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: ‘Oprotten hier’ (video)

Een overvaller bracht een slechte middag door in Livorno, Italië

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in de maak

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december

Katie Taylor en Cris Cyborg beide gedecoreerde kampioenen zouden het tegen elkaar kunnen opnemen in een cross-over supergevecht.

Wedden om 1 miljoen! Tyson Fury zet in op bokswedstrijd

Wedden om 1 miljoen! Tyson Fury zet in op bokswedstrijd

Tyson Fury moet de daad bij het woord voegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page