'Dat gevecht gaat niet gebeuren': Promotor ligt dwars voor Pacquiao vs. Garcia clash Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Dat gevecht gaat niet gebeuren': Promotor ligt dwars voor Pacquiao vs. Garcia clash

'Dat gevecht gaat niet gebeuren': Promotor ligt dwars voor Pacquiao vs. Garcia clash

De promotor van Ryan Garcia zegt dat de bokswedstrijd tegen Manny Pacquiao niet zal plaatsvinden, nadat "King Ry's" aankondigde dat hij de bokslegende zou ontmoeten in een aankomend gevecht.

De aankondiging van het gevecht werd gedaan in een Instagram-bericht door Ryan Garcia zelf. Een dag nadat Dustin Poirier Conor McGregor versloeg bij UFC 257. Pacquiao is gekoppeld aan een gevecht met de Ierse UFC-ster later in 2021.

Voorlopig niet

Uit frustratie van vechtsportfans kwam Golden Boy Promotions. Het bureau dat de carrière van Ryan Garcia beheer tussenbeide. En verklaarde tegenover ESPN Knockout dat het gevecht voorlopig niet zal plaatsvinden.

,,Er valt daar niets over te praten. Ze hebben contact met ons opgenomen, maar het blijkt dat er niets is om over te praten. Dat gevecht gaat niet plaatsvinden", aldus Golden Boy.

Tegenslag

De zaakwaarnemer van Ryan Garcia, Guadalupe Valencia, gaf er de voorkeur aan om de kansen van het gevecht niet volledig te negeren. En vertelde The Athletic dat deze tegenslag niet betekent dat de gesprekken voorbij zijn.

,,We bespreken de voorwaarden. Manny en Ryan willen het en hebben hun teams geïnstrueerd om het voor elkaar te krijgen. Dat is wat we proberen te bereiken", tot dan lijkt het gevecht van de kaart.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/bizar-topbokser-net-zo-snel-knock-out-als-zijn-vader-tegen-mike-tyson-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws