Antonio Plazibat gaat voor knock-out in eerste ronde tegen Tariq Osaro Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Antonio Plazibat gaat voor knock-out in eerste ronde tegen Tariq Osaro

Antonio Plazibat gaat voor knock-out in eerste ronde tegen Tariq Osaro

Antonio Plazibat zal Tariq 'Cookie' Osaro op 17 juni in de eerste ronde van Glory Collision 5 knock-out slaan. De Kroaat wil niet al te lang in de ring staan, maar Osaro ook niet. die hetzelfde beloofd te doen.

Het gevecht tussen Plazibat en Osaro zal de Glory geschiedenis in gaan als een van de meest unieke van de organisatie. De twee teamgenoten zullen vechten om de interim Glory zwaargewicht titel, de winnaar zal later dit jaar tegen kampioen rico Verhoeven vechten.

Tijdens de persconferentie vandaag voorspelde Plazibat een eerste ronde KO op Osaro, die zelf ook het plan heeft zijn rivaal op dezelfde manier te verslaan. “Onze sportschool heeft de meeste KO's als gym historie", zegt Plazibat.

Plazibat en Osaro voorspellen samen knock-out in eerste ronde van hun gevecht

"Ik wil niet teveel zweten, dus de KO moet snel vallen in ronde 1”, zegt Plazibat die ook zegt dat Osaro dat van plan is. “Ik wil ook niet te lang vechten, ronde 1 moet de KO vallen", zegt Osaro.

De wedstrijd tussen Plazibat en Osaro zal veel publiek gaan trekken. Er zullen veel Kroatische fans aanwezig zijn in Nederland en niet alleen het gevecht. Ook het nationale elftal van het land speelt in ons land. Waarvan Plazibat zegt dat hij hoopt dat deze de Nations League winnen zodat zij samen kunnen feesten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws