Antonio Plazibat over uitslag Glory 4 man toernooi ! 'Deze vechters kunnen winnen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Antonio Plazibat over uitslag Glory 4 man toernooi ! 'Deze vechters kunnen winnen'

Antonio Plazibat over uitslag Glory 4 man toernooi ! 'Deze vechters kunnen winnen'

Antonio Plazibat zal met veel belangstelling kijken naar het Glory 4 man zwaargewicht toernooi welke deze zaterdag plaatsvindt in Ahoy. De winnaar zal tegen hem vechten voor de zwaargewicht interim titel.

Voor Plazibat zal het kijken naar het Glory 4 man zwaargewicht toernooi een extra tintje hebben. De winnaar zal tegen hem vechten voor de Glory zwaargewicht titel, en dat kan zomaar zijn teamgenoot Tariq ‘Cookie’ Osaro zijn. Die volgens de Kroaat favoriet is op de taaie Jahfarr Wilnis. "Cookie zie ik winnen hij is jong en hongerig, maar Wilnis is taai", zegt Plazibat.

Bij de andere finalisten is volgens Plazibat de recent toegevoegde Murat Aygün favoriet die tegen Enver Sljivar vecht. "Murat heeft meer toernooi ervaring, dus die kan zeker winnen", zet Plazibat. De winnaars van beide halve finales staan later op de avond tegenover elkaar.

Antonio Plazibat is de enige echte bedreiging voor Rico Verhoeven

Feit is dat de winnaar tegen Plazibat de ring in zal gaan die eigenlijk tegen GLory kampioen Rico Verhoeven had moeten vechten. Deze raakte geblesseerd, dus om Plazibat actief te houden is het interim gevecht ingelast. Plazibat tegen Verhoeven is wat de fans straks willen zien volgens ingewijden.

Mocht Plazibat onverhoopt verliezen tegen de winnaar van het 4 man toernooi dan zal volgens deze ingewijden Verhoeven een makkie hebben. Plazibat wordt als enige echte bedreiging gezien voor de koning van het kickboksen. Het blijft dus nog even spannend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws