🎥 'Dat Badr Hari vecht in Bulgarije is goed voor iedereen!' Topcoach geeft uitleg Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 'Dat Badr Hari vecht in Bulgarije is goed voor iedereen!' Topcoach geeft uitleg

🎥 'Dat Badr Hari vecht in Bulgarije is goed voor iedereen!' Topcoach geeft uitleg

Badr Hari is en blijft wellicht de grootste publiekstrekker van Glory en verkoopt zalen zelfstandig uit, op 7 oktober vecht de legende in Bulgarije en dat is voor iedereen goed.

Eerder deze maand zegde Badr Hari last minute zijn gevecht af tegen James McSweeney in Parijs. Dit vanwege de aardbeving in Marokko welke veel slachtoffers eiste, de legende vond het niet passen om voor vermaak te vechten terwijl zijn landgenoten in het puin naar overlevenden zochten. De beslissing werd door veel fans gezien als de meest juiste.

Badr Hari blijft een legende

In een interview verteld Mike Passenier hoe de dag verliep die zaterdag in Parijs."We waren klaar voor het gevecht, en ik had Badr graag in actie gezien. Echter is zijn keuze begrijpelijk", zegt Passenier. Ook zegt de topcoach dat hij gelijk met Badr verder ging trainen.

Badr staat volgend week in Bulgarije in de ring, iets wat voor de andere vechters ook goed is."Dit is ook goed voor de andere jongens die daar vechten, die nu nog onbekend zijn. Maar omdat Badr daar vecht schijnt ook het licht op hen", zegt Passenier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws