ZIEN! Bokser Alexis Rocha slaat opponent huiveringwekkend knock-out Boks Nieuws
Boks Nieuws

ZIEN! Bokser Alexis Rocha slaat opponent huiveringwekkend knock-out

ZIEN! Bokser Alexis Rocha slaat opponent huiveringwekkend knock-out

Alexis Rocha boekte een huiveringwekkende knock-out tegen George Ashie in de zevende ronde afgelopen nacht in het YouTube Theater in Inglewood, Californië.

De weltergewicht bokser sloeg last minute vervanger George Ashie twee keer neer en stopte hem met één klap in de zevende ronde. De officiële tijd van de KO was 2:08.

Rocha (22-1, 14 KO's) zou het opnemen tegen Anthony Young, maar Young werd begin deze week van de kaart gehaald. En Ashie, een 38-jarige veteraan uit Ghana, stemde ermee in om te vervangen. Ashie had niet de vaardigheden om de stoten te vermijden die Rocha naar hem uitdeelde.

Boksveteraan Ashie maakte geen schijn van kans

Rocha, een linkshandige, sloeg Ashie neer en verwondde hem met een wrede rechtse hoek met nog ongeveer 20 seconden te gaan in ronde 3. Ashie overleefde de ronde, maar de vroege tegenspoed was een slecht teken voor hem. Rocha bleef vanaf dat moment jagen op Ashie met een groot aantal stoten, zelfs nadat hij een zware snee had opgelopen door een kopstoot in ronde 6.

Eindelijk, in ronde 7, landde Rocha nog een perfecte rechtse hoek die Ashie plat op zijn gezicht legde. Echter, deze keer, met Ashie duidelijk niet in staat om verder te gaan, maakte scheidsrechter Thomas Taylor onmiddellijk een einde aan het gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws