🎥 Woef! Blaffende Duitser beukt 3 tegenstanders knock-out op 1 avond Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Woef! Blaffende Duitser beukt 3 tegenstanders knock-out op 1 avond

🎥 Woef! Blaffende Duitser beukt 3 tegenstanders knock-out op 1 avond

Dustin "Taeddy" Rabieg "blafte" eerst tegen een Pool en won daarna verrassend toen het het GROMDA 12 Bareknuckle toernooi gisteravond in Polen.

De Duitser zorgde aanvankelijk voor veel controverse, maar daarna hadden hij zijn rivalen geen schijn van kans. GROMDA is een van de meest populaire vechtgala's met blote vuisten in Polen. In de headliner, knokken acht vechters om de eindprijs in een knock-outsysteem. Deze keer besloten de organisatoren om een ​​recordaantal buitenlandse vechters mee te laten doen om de beste Polen te confronteren met de Europese elite.

Echter was het Rabieg die verraste, de eerste tegenstander door een hond na te doen en te blaffen tegen Karol "Mnich" Ferenc, deze ging KO in de tweede ronde van de kwartfinale.

Daarna volgde Jarosław "Dynamite" Kuśmierski, die in de halve finale sneuvelde via een KO van Rabieg. In de finale ging Dominik "Suchy" Suchecki door een paar steivge hoeken slapen op het canvas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws