Whyte kan fluiten naar rematch met Fury: 'Had zijn bek moeten houden' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Whyte kan fluiten naar rematch met Fury: 'Had zijn bek moeten houden'

Whyte kan fluiten naar rematch met Fury: 'Had zijn bek moeten houden'

Tyson Fury tegen Dillian Whyte rematch is afgewezen door Frank Warren na claims van een illegale duw tijdens de krachtmeting in Wembley tussen de Britten. Warren zegt dat Whyte niet zo hoog van de toren had moeten blazen en zijn bek had moeten houden.

Promotor Warren heeft de beweringen van Whyte dat hij een tweede kans zal krijgen tegen Fury verworpen. Whyte werd uitgeschakeld in de zesde ronde van de wedstrijd, maar was niet tevreden met de manier waarop hij werd geduwd door Fury voordat de laatste uppercut was uitgedeeld.

De 34-jarige Whyte vond dat het gevecht voortijdig was beëindigd en vertelde Sky Sports: ,,Ik had tijd moeten hebben om te herstellen, ik had tijd om terug te gaan naar mijn hoek. Fury komt met veel dingen weg. Ik hoop dat hij niet met pensioen gaat, want ik wil nog een keer."

Niet onder de indruk

Fury's promotor Warren is echter niet onder de indruk van Whyte's rematch-pleidooi. Gevraagd of de Gypsy King opnieuw tegen Whyte zou moeten vechten, zei Warren tegen talkSPORT: ,,Nee. Waarvoor? Op basis waarvan? Hij had zijn mond moeten houden over die duw daar was niks mis mee. "

,,Hij was nergens, hij was wel op de been. Het was beter dat Tyson hem duwde dan hem sloeg, want hij zou nooit zijn opgestaan", aldus Warren. Ondanks zijn publieke smeekbeden moet Whyte nog contact opnemen met Fury's vertegenwoordigers over een mogelijke rematch. Warren vervolgde: ,,Ik heb geen woord van hem gehoord."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws