Wereldkampioen boksen Alicia Holzken 24 juli weer in actie Boks Nieuws
Boks Nieuws

Wereldkampioen boksen Alicia Holzken 24 juli weer in actie

Wereldkampioen boksen Alicia Holzken 24 juli weer in actie
Wereldkampioen boksen Alicia Holzken 24 juli weer in actie

Het ziet er naar uit dat wereldkampioen boksen Alicia Holzken de eerste Nederlandse is die weer de ring in gaat. Dit na de coronavirus lockdown die veel sporten stopzette.

Alicia Holzken zal op 24 Juli boksen in Novi Pazar, Servië tijdens "Kuč Boxing Night". Holzken vocht haar laatste wedstrijd in de zomer van 2019. Het talent die een bliksem carrière doormaakt in het boksen na eerst succesvol te zijn geweest in het kickboksen. Holzken bezit de WIBF en GBU wereldtitels

Eerste Nederlandse bokser in actie

Holzken de huidige WIBF Flyweight Champion tekende eerder dit jaar bij O1NE.SPORT uit Duitsland. Het management onder leiding van Daniel Todorovic. Deze top promotor had al langer het oog laten vallen op het top talent uit Eindhoven. Voorheen stond Holzken onder contract bij het Deense QPro boxing.

De bokswedstrijd van Holzken zal plaatsvinden in het dames bantamgewicht. Alicia bokst tegen de Servische Saida Bukvic. In Nederland is het voorlopig nog niet toegestaan om bokswedstrijden te houden. Alle ogen zijn gericht op september, wellicht dat het daarna mogelijk wordt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws