Topbokser Alicia Holzken tekent bij nieuw management – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Topbokser Alicia Holzken tekent bij nieuw management

Topbokser Alicia Holzken tekent bij nieuw management

Ze kan gerust de toekomst van het Nederlandse vrouwen boksen worden genoemd, Alicia Holzken.

Ze kan gerust de toekomst van het Nederlandse vrouwen boksen worden genoemd, Alicia Holzken.

Holzken de huidige WIBF Flyweight Champion stond tekende recentelijk bij O1NE.SPORT uit Duitsland. Het management onder leiding van Daniel Todorovic, had al langer het oog laten vallen op het top talent uit Eindhoven. Voorheen stond Holzken onder contract bij het Deense QPro boxing.

ZIE OOK >> Alicia Holzken pakt meerdere wereldtitels

Holzken die ondanks haar jeugdige leeftijd al veel successen boekte in zowel het kickboksen als het boksen wordt getraind door haar vader Paul Holzken. Tegen onze redactie zegt Paul Holzken: “Met het tekenen bij O1NE.SPORT wordt het talent van Alicia nog verder verbeterd. Ik blijf toch haar vader en bij O1NE.SPORT wordt zij gekoppeld aan toptrainers en een goed medische staf en meer.”

Anthony Joshua

O1NE.SPORT heeft enkele boksers in de ring staan bij onder andere het welke bekende Sauerland en Matchroom boxing van top promoter Eddie Hearn, waar grote namen als Anthony Joshua en Cecilia Braekhus hun Thuis hebben. Voor Holzken betekent de ondertekening met O1NE.SPORT dat zij binnen afzienbare tijd op het wereld podium te zien zal kunnen zijn.

“We starten met het opbouwen van Alicia als merk zodat zij meer bekendheid krijgt, O1NE.SPORT is gespecialiseerd in het onder de aandacht brengen van boksers. Overigens hebben wij nog een goede verstandhouding met QPro maar om verder te komen is een stap zoals de verbintenis met O1NE.SPORT het beste voor Alicia,” sluit Paul Hozken af.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page