Home / Nieuws / Boks Nieuws / Topbokser Alicia Holzken tekent bij nieuw management

Topbokser Alicia Holzken tekent bij nieuw management

Ze kan gerust de toekomst van het Nederlandse vrouwen boksen worden genoemd, Alicia Holzken.

Ze kan gerust de toekomst van het Nederlandse vrouwen boksen worden genoemd, Alicia Holzken.

Holzken de huidige WIBF Flyweight Champion stond tekende recentelijk bij O1NE.SPORT uit Duitsland. Het management onder leiding van Daniel Todorovic, had al langer het oog laten vallen op het top talent uit Eindhoven. Voorheen stond Holzken onder contract bij het Deense QPro boxing.

ZIE OOK >> Alicia Holzken pakt meerdere wereldtitels

Holzken die ondanks haar jeugdige leeftijd al veel successen boekte in zowel het kickboksen als het boksen wordt getraind door haar vader Paul Holzken. Tegen onze redactie zegt Paul Holzken: “Met het tekenen bij O1NE.SPORT wordt het talent van Alicia nog verder verbeterd. Ik blijf toch haar vader en bij O1NE.SPORT wordt zij gekoppeld aan toptrainers en een goed medische staf en meer.”

Anthony Joshua

O1NE.SPORT heeft enkele boksers in de ring staan bij onder andere het welke bekende Sauerland en Matchroom boxing van top promoter Eddie Hearn, waar grote namen als Anthony Joshua en Cecilia Braekhus hun Thuis hebben. Voor Holzken betekent de ondertekening met O1NE.SPORT dat zij binnen afzienbare tijd op het wereld podium te zien zal kunnen zijn.

“We starten met het opbouwen van Alicia als merk zodat zij meer bekendheid krijgt, O1NE.SPORT is gespecialiseerd in het onder de aandacht brengen van boksers. Overigens hebben wij nog een goede verstandhouding met QPro maar om verder te komen is een stap zoals de verbintenis met O1NE.SPORT het beste voor Alicia,” sluit Paul Hozken af.

Bekijk ook

🎥 | BOKSVIDEO STERKSTE MAN EDDIE HALL: ‘Ik train om te vernietigen’

Volgend jaar zien we Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson ‘The Mountain’ in een boksring en ...

TOCH MMA-GEVECHT? Mike Tyson traint met MMA-legende

Mike Tyson gaat een comeback maken en is daar voor in training. Hij is in ...

🎥 | Uitdager bokslegende Mike Tyson maakt eigen promo video

Uitdager Tito Ortiz bracht afgelopen week een promo video uit voor een potentieel gevecht tegen ...