Wanneer vecht Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk? Boks Nieuws
Boks Nieuws

Wanneer vecht Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk?

Wanneer vecht Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk?

Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk zal waarschijnlijk uiterlijk 4 maart 2023 zijn. Zo zegt de manager van Oleksandr Usyk, Egis Klimas. Volgens de manager van Oleksandr Usyk, Egis Klimas, is het grote gevecht dat we allemaal willen zien tussen rivaliserende zwaargewicht kampioenen Usyk en Tyson Fury al in kannen en kruiken.

In een gesprek met Talk Sport zei Klimas dat hij sinds het gevecht tussen Fury en Derek Chisora van zaterdag opnieuw heeft gesproken met Queensbury en met Top Rank.

Waarom vechten Tyson Fury en Oleksandr Usyk tegen elkaar?

Het gevecht tussen Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk zal gaan om het verenigen van de wereldtitels die beiden in bezit hebben. Zo heeft Fury de WBC titel in handen. Eerder had hij ook de WBA (Super), IBF, WBO, IBO, and The Ring titels in bezit. Usyk heeft de titels van Anthony Joshua weten af te pakken dit zijn WBA (Super), IBF, WBO and IBO zwaargewicht titels.

Waar vechten Tyson Fury en Oleksandr Usyk tegen elkaar?

Hoogstwaarschijnlijk vechten Tyson Fury en Oleksandr Usyk in het Midden-Oosten. Klimas voegde eraan toe dat hij discussies heeft gehoord over enkele andere mogelijke locaties, zoals Londen en Qatar, maar dat ze hoogstwaarschijnlijk naar Saoedi-Arabië gaan omdat ze erg geïnteresseerd zijn in dat gevecht, Saoedi-Arabië houdt van Usyk.

Kan het gevecht tussen Tyson Fury en Oleksandr Usyk ook niet doorgaan?

Laten we nu allemaal hopen dat er geen haken en ogen ontstaan, geen verwondingen aan een van beide boksers, geen last-minute eisen van een van hen. Klimas heeft gelijk we moeten dit gevecht zien. De sport heeft het nodig. De wereld heeft het nodig. Geen excuses.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws