Voor Manny Pacquiao zal boksjaar 2021 twee gevechten brengen Boks Nieuws
Boks Nieuws

Voor Manny Pacquiao zal boksjaar 2021 twee gevechten brengen

Voor Manny Pacquiao zal boksjaar 2021 twee gevechten brengen

Manny Pacquiao wil volgend jaar minstens 2 keer vechten. Pacquiao heeft in 2020 niet gevochten. Zijn laatste gevecht was toen hij de WBA-titel won tegen Keith Thurman in juli 2019.

Pacquiao wil op zijn vroegst in april 2021 vechten. Er zijn gesprekken geweest over een mogelijk supergeldgevecht met conor Mcgregor. Het zal zeker hoge PPV-inkomsten genereren. Mcgregor heeft ook gereageerd dat hij bereid is Manny Pacquaio onder ogen te zien.

De huidige WBO-kampioen, Terence Crawford, is ook geïnteresseerd in een Manny Pacquiao gevecht. Pacquiao zou ook tegen Mikey Garcia kunnen vechten, wat ook een interessante match zou zijn.

Het beste gevecht

De reden dat het verstandig zou zijn voor Manny Pacquiao om tegen Conor Mcgregor of Mikey Garcia te vechten, omdat het op papier een beter te winnen gevecht voor hem is.

Nu de coronapandemie gaande is, werkt Pacquiao nog steeds in de Filippijnen als senator en heeft hij het momenteel erg druk. Er is nog geen tegenstander officieel aangekondigd, maar een paar grote namen staan klaar voor de Filipijnse bokser.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws