Verzwakte Liam Smith was gedoemd te verliezen tegen Chris Eubank Jr! 'Complete misère' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Verzwakte Liam Smith was gedoemd te verliezen tegen Chris Eubank Jr! 'Complete misère'

Verzwakte Liam Smith was gedoemd te verliezen tegen Chris Eubank Jr! 'Complete misère'

Liam Smith heeft bevestigd dat hij meer dan veertig pond is afgevallen om van cruiserweight naar een lichtere categorie te gaan voordat hij het opnam tegen Chris Eubank Jr.

Het gewichtsverlies verliep echter niet zonder problemen voor Smith, nadat hij 42 pond verloor om het gewicht van 160 pond te bereiken. Vanaf het begin van de wedstrijd in Manchester kon Smith geen grip krijgen op de situatie. Eubank domineerde tien rondes lang voordat hij uiteindelijk Smith's misère beëindigde.

Beelden van de wedstrijd tonen aan dat Smith zijn enkels flink bezeerde en letterlijk door zijn hoeven zakte tijdens het gevecht. "Ik verzwikte mijn enkels rond ronde twee of drie, denk ik. Maar dat heb ik al eerder in gevechten gehad.. Dat heeft me gewoon de das om gedaan", zegt Smith.

Eubank Jr. nam wraak voor zijn verwoestende knock-out verlies eerder dit jaar in januari. Hij kwam volledig geladen uit de startblokken, maar op een gecontroleerde manier.

Hij domineere Smith vanaf de eerste ronde uit en strafte hem tien rondes lang voordat hij de overwinning behaalde in de AO Arena in Manchester.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws