šŸŽ„ Nachtmerrie! Chris Eubank Jr neemt wraak op Liam Smith na 10 ronden afstraffing Boks Nieuws
Boks Nieuws

šŸŽ„ Nachtmerrie! Chris Eubank Jr neemt wraak op Liam Smith na 10 ronden afstraffing

šŸŽ„ Nachtmerrie! Chris Eubank Jr neemt wraak op Liam Smith na 10 ronden afstraffing

Chris Eubank Jr genadeloos wraak genomen op Liam Smith met een meesterlijke boksprestatie, die eindigde in een welkome stopzetting door de scheidsrechter gisteravond.

Negen maanden na hun oorspronkelijke confrontatie, waarin Smith, Eubank in de vierde ronde had neergeslagen, beleefde Smith een nachtmerrieachtige avond in de AO Arena in Manchester, Engeland. Eubank domineerde vanaf de eerste bel en liet Smith nauwelijks een kans, waarbij hij hem tweemaal neersloeg voordat de scheidsrechter ingreep.

Het was een indrukwekkende overwinning voor Eubank die eerder verloor van Smith, en die zijn wraak voltooide met een meedogenloze boksles.

Chris Eubank Jr straft Liam Smith af

De confrontatie werd gekenmerkt door Eubank's uitdagende houding en Smith's moedige pogingen, maar het was Eubank die als onbetwiste winnaar uit de strijd kwam. De tiende ronde betekende het einde voor Smith, waarbij een snee boven zijn oog en een reeks genadeloze stoten van Eubank resulteerden in de stopzetting van de wedstrijd.

Dit was ongetwijfeld een van de beste prestaties in de carriĆØre van Eubank, en de overwinning bracht hem de langverwachte wraak op zijn tegenstander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws