Tyson Fury dreigt Anthony Joshua! 'Einde van de dag beslissen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury dreigt Anthony Joshua! 'Einde van de dag beslissen'

Tyson Fury dreigt Anthony Joshua! 'Einde van de dag beslissen'

Tyson Fury geeft Anthony Joshua een nieuwe deadline nadat deze weigerde de gegeven vechtdatum te wijzigen. Fury wil op 26 november of 3 december met Joshua vechten, maar Joshua houdt vol dat hij pas een week voor Kerstmis klaar zal zijn.

Boksicoon Fury weigert een mogelijk gevecht met Anthony Joshua te verplaatsen naar 17 december. Maar staat erop dat hij alleen tegen hem zal vechten op Wembley op 26 november of in Cardiff op 3 december. En heeft zijn rivaal tot het einde van de dag gegeven om zijn aanbod te accepteren. Joshua wil een week voor Kerstmis vechten in plaats daarvan, maar Fury weigert zich terug te trekken.

Einde van de dag antwoord graag

Fury zal vechten voor het einde van het jaar, ongeacht de reactie van Joshua, voordat hij zijn aandacht op Usyk richt. Hij had gehoopt om voor het einde van 2022 tegen de Oekraïner te vechten, maar de verenigde kampioen houdt vol dat hij pas in de lente klaar zal zijn.

Joshua zal ondertussen ook vechten in december, ongeacht de tegenstander met Filip Hrogvic, Zhang Zhilei en Otto Wallin die door Hearn als potentiële tegenstanders zijn genoemd. Joshua zou dan volgend jaar een rematch met Dillian Whyte in een stadion mikken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws