'Trut!' Ruziënde Shields domineert boksrentree: rivaal gaat los Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Trut!' Ruziënde Shields domineert boksrentree: rivaal gaat los

'Trut!' Ruziënde Shields domineert boksrentree: rivaal gaat los

Claressa Shields keerde met wraak terug naar de boksring, maar raakte na afloop in een verhitte ruzie met rivaal Savannah Marshall. De overwinning brengt Shields haar pro-boksrecord naar 12-0.

De onbetwiste bokskampioen in twee divisies Shields, scoorde gisteravond een overwinning op Ema Kozin tijdens een Sky Sports Boxing-evenement in Cardiff, Wales. Daarna kreeg ze kort na het gevecht een aanvaring met rivaliserende Savannah Marshall.

Marshall confronteerde Shields, en de twee belanden in een verhitte ruzie. "Je hebt net 10 ronden gebokst met een absoluut kind", zei Marshall, verwijzend naar de 23-jarige Kozin. "Je hebt nooit tegen een ongeslagen jager gevochten, trut", sloeg Shields terug.

Je bent niks

Vervolgens beschuldigde ze Marshall ervan tegen 'niemand' van naam te hebben gevochten. "Ik zal je verpletteren zei Marshall. "Doe het, ik kan niet wachten", zei Shields. "Femke [Hermans gaat] je zoveel hel geven. Femke gaat je de hel geven, zwerver. boom! Waar zijn je gouden medailles? Die heb je niet."

Marshall is de enige bokser die een overwinning op Shields kan claimen, nadat hij haar versloeg in een amateurwedstrijd op de AIBA Women's World Boxing Championships 2012. Buiten dat is Shields ongeslagen en won ze gouden medailles op de Olympische Spelen van 2012 en 2016.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws