? Training vechticoon Silva (47) niet geweldig! 'Jake Paul gaat hem slopen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

? Training vechticoon Silva (47) niet geweldig! 'Jake Paul gaat hem slopen'

? Training vechticoon Silva (47) niet geweldig! 'Jake Paul gaat hem slopen'

Anderson Silva maakt zich klaar om op 29 oktober Jake Paul door de boksring te slaan. Hoewel de Braziliaanse vechtlegende absoluut de zwaarste test tot nu toe voor Paul is, is het leeftijdsverschil tussen de twee niet te negeren.

Jake Paul is een kwieke 25 jaar oud, terwijl Anderson Silva op 47-jarige leeftijd een beetje op leeftijd begint te raken (wij willen de 40 plussers natuurlijk niet beledigen). Geen Paul's eerdere tegenstanders was jonger dan 35 jaar.

Het blijft dus de vraag of Silva het zal kunnen volhouden tegen een jonge 25-jarige tegenstander. Zelfs een zo onervaren als Jake Paul. Het leeftijdsverschil is groot. We zullen zien naar welke kant het kwartje valt. Dit aangezien Silva er opmerkelijk goed uitzag in de drie bokswedstrijden die hij heeft gehad sinds hij de UFC twee jaar geleden verliet.

Gaat hij het redden?

Hij ziet er echter een beetje traag uit in deze nieuwe beelden van FightHubTV die een paar dagen geleden zijn uitgebracht. Het is vermeldenswaard dat Silva aan zijn techniek en beweging werkt. Dus je kunt niet te veel inschatten over de hoeveelheid kracht en snelheid die hij achter zijn combinaties zet.

Toch komt de leeftijd voor alle mannen vroeg of laat, en Silva werd al uit de UFC gezet nadat verminderde vaardigheden leidden tot een verlies van 4 gevechten achtereen tijdens zijn laatste vijf wedstrijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws