Jake Paul en Anderson Silva oog in oog! 'Ik sla hem eruit' (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Jake Paul en Anderson Silva oog in oog! ‘Ik sla hem eruit’ (video)

Jake Paul en Anderson Silva oog in oog! ‘Ik sla hem eruit’ (video)

Jake Paul en Anderson Silva oog in oog voor boksclash

Jake Paul vs Anderson Silva Paul en Silva ontmoeten elkaar op 29 oktober in Arizona, waar de YouTube-ster het opneemt in zijn zesde professionele boksgevecht tegen de UFC-legende. Vanavond stonde de twee voor het eerst oog in oog.

YouTube-ster Paul met vijf gevechten op zijn naam, neemt het op 29 oktober op tegen de UFC-legende in Arizona in een strijd tussen generaties. Silva, 47, regeerde zeven jaar als de UFC-kampioen middengewicht. Hij maakte 10 succesvolle verdedigingen gedurende 2457 dagen om zichzelf te vestigen als een van de grootste vechters aller tijden.

Paul, 25, staat voor zijn zwaarste test tot nu toe. Nadat hij eerder een collega-ster op de sociale media, een gepensioneerde NBA-ster en twee MMA-grootheden had bevochten in zijn vijf wedstrijden tot nu toe. Hij zou vorige maand eerst Tommy Fury en daarna Hasim Rahman Jr in de ring ontmoeten, maar beide gevechten gingen last minute niet door.

Respect

Toen ze elkaar ontmoetten voor hun face-off, zei Paul: “”Het plezier was voorbij op de eerste dag; Ik heb me aangemeld voor de zwaarste sport ter wereld, maar dit is waar ik voor ben gebouwd. Ik ben opgegroeid met het aanbidden van deze man (Silva. Red), en het is onwerkelijk om hier te zitten. Ik zat als kind op de bank naar deze man te kijken; dit is mijn moeilijkste uitdaging tot nu toe en ik ben voorbereid.”

Van het respect dat hij Silva heeft getoond in vergelijking met zijn andere tegenstanders, voegde Paul eraan toe: “Het heeft allemaal te maken met het feit dat mijn vorige tegenstanders sukkels waren”, aldus Paul. ,,Anderson Silva is de aardigste man ter wereld en we houden van hem. Ik ga hem behandelen als een eikel en hem een ​​schop onder zijn kont geven, maar ik respecteer hem. Ik ga hem nog steeds knock-out slaan, misschien met respect, maar ik sla hem eruit.”

Bekijk ook

'Badr moet nu eens blijven staan!' Bonjasky over partij tegen Overeem

‘Badr moet nu eens blijven staan!’ Bonjasky over partij tegen Overeem

Ik snap dat hij wil entertainen

'Reteslecht'! Anthony Joshua is geen boksmachine koning

‘Reteslecht’! Anthony Joshua sloopt boksmachine (video)

Boksicoon Joshua sloeg een DAZN-boksmachine kapot

Vechtlegende Fedor snapt dienstweigeraars niet! 'Vechten in Oekraïne, niet zeuren'

Vechtlegende Fedor snapt dienstweigeraars niet! ‘Vechten in Oekraïne, niet zeuren’

De Bellator zwaargewicht vechter heeft een warme relatie met de Russische President Poetin

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page