Tommy Fury verslaat Poolse rivaal: Daagt Jake Paul uit (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tommy Fury verslaat Poolse rivaal: Daagt Jake Paul uit (video)

Tommy Fury verslaat Poolse rivaal: Daagt Jake Paul uit (video)

Tommy Fury domineerde vanavond in zijn wedstrijd tegen de Pool Daniel Bocianski in Wembely Stadium, Londen. Toch liet de jongere broer van Tyson Fury geen boodschap achter voor Jake Paul die de Brit eerder uitdaagde tot een gevecht.

De 22-jarige Fury trok zich vorig jaar terug uit een gevecht met de Amerikaanse sociale media-sensatie Paul. De voormalige Disney-kinderster heeft een tegenstander nodig voor deze zomer en de overwinning van Fury's op Bocianski heeft hem dichter bij Paul gebracht. Fury daagde Paul dan ook gelijk uit.

Dominantie

Bocianski had de afgelopen vijf jaar slechts drie keer gebokst en dat was te zien in de openingsronde, maar beginner Fury kon daar niet van profiteren. In de tweede deed Fury de Pool met een rechterstoot pijn, maar de underdog wist zich te herstellen.

Fury maakte enkele van zijn beste stoten in de vierde ronde en beschadigde Bocianski rond beide ogen. Toch kon hij niet de KO krijgen waar hij naar had verlangd om Paul te bespotten. Bocianksi was gekneusd en bloedde flink in de vijfde ronde maar overleefde op karakter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws