Straatgevecht: Usyk daagt Tyson Fury uit na leugens Boks Nieuws
Boks Nieuws

Straatgevecht: Usyk daagt Tyson Fury uit na leugens

Straatgevecht: Usyk daagt Tyson Fury uit na leugens

Oleksandr Usyk daagt Tyson Fury uit voor een boksgevecht op straat omdat de Brit liegt. Fury zegt dat Usyk bang is om tegen hem te boksen. Usyk zegt dat dit niet waar is en wil desnoods met blote vuisten het dispuut oplossen met de WBC-Kampioen.

Oekraïner Usyk slaat terug naar Fury om diens beweringen dat hij bang zou zijn tegen hem de boksring in te gaan. De zwaargewicht wereldkampioen Usyk, 35, werd gevraagd naar Fury's bewering dat hij de Brit ontwijkt om in plaats daarvan Anthony Joshua te rematchen.

Usyk verklaarde dat hij nooit een gevecht met iemand heeft vermeden, zelfs niet als het zijn persoonlijke reputatie op het spel zette. Usyk zei op Behind The Gloves: ,,Hij liegt, ik ontwijk nooit iemand. Als hij wil, kan ik hem nu bevechten, met de blote vuist op straat."

Ik vecht op straat met hem

,,In mijn hele carrière heb ik nooit iemand ontweken. Zelfs toen ik naar Moskou moest. Ik kon grote problemen krijgen in mijn land, zelfs toen ging ik naar Rusland in Moskou, en ik vocht, en ik liet iedereen zien wat ik in staat was door Murat Gassiev te verslaan", zegt Usyk.

Aangezien Fury's vader John een bare knuckle (blote vuist) bokser was, is het misschien niet verstandig om The Gyspsy King uit te dagen voor zo'n wedstrijd. Maar de afgelopen weken is er veel onzin praat geweest tussen de zwaargewicht bokskampioenen. Fury zou normaal gesproken reageren op het weerwoord van Usyk, maar de WBC-wereldkampioen zwaargewicht heeft nu een media-black-out.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws