'Slopen' Joshua wil Usyk kapot slaan tijdens rematch Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Slopen' Joshua wil Usyk kapot slaan tijdens rematch

'Slopen' Joshua wil Usyk kapot slaan tijdens rematch

Frank Smith van Matchroom Boxing zegt dat Anthony Joshua Oleksandr Usyk wil "slopen". De Brit is gefocust op het terugwinnen van zijn verloren titels van de Oekraïense bokser.

Smith en de andere aandeelhouders van Matchroom zijn nog aan het uitzoeken waar de Joshua vs. Usyk-rematch, zal plaatsvinden. Eddie Hearn de grote baas van de organisatie wil dat het gevecht in Engeland plaatsvindt, en het is gemakkelijk in te zien waarom.

Joshua heeft het voordeel van het thuisland nodig omdat deze het zich niet kan veroorloven mentaal te bevriezen. Zoals hij deed bij zijn verlies tegen Andy Ruiz Jr. in New York. Vechten voor eigen publiek werkt beter dan in het buitenland in de ring staan.

Groot voordeel

,,Hij wil gewoon terug komen en Usyk kapot slaan", zei Smith over Joshua. ,,Het is onze taak als zijn promotors om hem plannen en opties te geven. Maar zijn focus was altijd om terug te komen en de klus te klaren tegen Usyk." Hoewel Joshua tegen de voormalige onbetwiste cruiserweight-kampioen Usyk het gewichtvoordeel en de kracht had, hielp het hem niet.

Op de vraag of Joshua nu zal winnen; ,,Ik denk het wel of keer terug naar zijn oude stijl", zei Eddie Hearn tegen TalkSport. Toen hem werd gevraagd of Joshua zijn vechtstijl moet veranderen om Usyk te verslaan; ,,Ik denk dat veel mensen hem in dat eerste gevecht vertelden dat hij Usyk er niet uit kon boksen. Om de een of andere reden wilde hij bewijzen dat ze ongelijk hadden en dat proberen hij te doen met een verlies als gevolg. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws