'Slopen' Joshua wil Usyk kapot slaan tijdens rematch - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Slopen’ Joshua wil Usyk kapot slaan tijdens rematch

‘Slopen’ Joshua wil Usyk kapot slaan tijdens rematch

Frank Smith van Matchroom Boxing zegt dat Anthony Joshua Oleksandr Usyk wil “slopen”. De Brit is gefocust op het terugwinnen van zijn verloren titels van de Oekraïense bokser.

Smith en de andere aandeelhouders van Matchroom zijn nog aan het uitzoeken waar de Joshua vs. Usyk-rematch, zal plaatsvinden. Eddie Hearn de grote baas van de organisatie wil dat het gevecht in Engeland plaatsvindt, en het is gemakkelijk in te zien waarom.

Joshua heeft het voordeel van het thuisland nodig omdat deze het zich niet kan veroorloven mentaal te bevriezen. Zoals hij deed bij zijn verlies tegen Andy Ruiz Jr. in New York. Vechten voor eigen publiek werkt beter dan in het buitenland in de ring staan.

Groot voordeel

,,Hij wil gewoon terug komen en Usyk kapot slaan”, zei Smith over Joshua. ,,Het is onze taak als zijn promotors om hem plannen en opties te geven. Maar zijn focus was altijd om terug te komen en de klus te klaren tegen Usyk.” Hoewel Joshua tegen de voormalige onbetwiste cruiserweight-kampioen Usyk het gewichtvoordeel en de kracht had, hielp het hem niet.

Op de vraag of Joshua nu zal winnen; ,,Ik denk het wel of keer terug naar zijn oude stijl”, zei Eddie Hearn tegen TalkSport. Toen hem werd gevraagd of Joshua zijn vechtstijl moet veranderen om Usyk te verslaan; ,,Ik denk dat veel mensen hem in dat eerste gevecht vertelden dat hij Usyk er niet uit kon boksen. Om de een of andere reden wilde hij bewijzen dat ze ongelijk hadden en dat proberen hij te doen met een verlies als gevolg. “

Bekijk ook

Vechtmachine klapt aanvallers neer

Vechtmachine klapt aanvallers neer! ‘Flying wat’ (video)

Een man (kickbokser) kreeg het voor elkaar twee aanvallers uit te schakelen die het op hem voorzien hadden.

Vechtheld Steven Seagal duikt op in Oekraïne! 'Russisch woordvoerder'

Vechtheld Steven Seagal duikt op in Oekraïne! ‘Steunt Rusland’

Seagal is bekend van zijn films en is een grootmeester in het Aikido.

Knokken in Amsterdam! 'Hoodfights gaat professional'

Knokken in Amsterdam! ‘Hoodfighters delen zware klappen uit’ (video)

Hoodfights lijken steeds populairder en professioneler te worden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page