🎥 Spannend gevecht gestopt! Overtreding zorgt voor teleurstellende uitslag Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Spannend gevecht gestopt! Overtreding zorgt voor teleurstellende uitslag

🎥 Spannend gevecht gestopt! Overtreding zorgt voor teleurstellende uitslag

Austin Lewis en Justyn Martinez eindigt in een No Contest na een onbedoelde illegale klap in de 1e Ronde! Martinez slaat Lewis knock-out tijdens BKFC 48 in het Tingley Coliseum in Albuquerque.

Een veelbelovend gevecht tussen Austin Lewis en Justyn Martinez tijdens BKFC 48 in het Tingley Coliseum in Albuquerque eindigde in een No Contest vanwege een onbedoelde illegale klap in de 1e ronde. Het gevecht, dat al snel intens werd, nam een verrassende wending door een incident dat de uitkomst van de wedstrijd bepaalde.

Onbedoelde Illegale Klap Beëindigt Austin Lewis vs Justyn Martinez Gevecht

In de openingsronde van het gevecht tussen Lewis en Martinez, dat deel uitmaakte van het Bare Knuckle Fighting Championship-evenement, konden de BKFC toeschouwers zich opmaken voor een krachtmeting tussen de twee atleten. Echter, de spanning liep hoog op toen een onbedoelde illegale klap plaatsvond.

Dit leidde leidde ertoe dat het gevecht werd beëindigd zonder een officiële winnaar, resulterend in een No Contest.

Een bijzonder ongelukkige wending volgde toen Justyn Martinez erin slaagde Austin Lewis knock-out te slaan, waardoor het gevecht een onverwachte wending nam. De scheidsrechter, na het observeren van het incident, beoordeelde de klap als een onbedoelde overtreding, waardoor de wedstrijd werd gestaakt en de No Contest-verklaring volgde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws