Ryan Garcia keert terug naar de boksring tegen taaie tegenstander op 2 december in San Antonio Boks Nieuws
Boks Nieuws

Ryan Garcia keert terug naar de boksring tegen taaie tegenstander op 2 december in San Antonio

Ryan Garcia keert terug naar de boksring tegen taaie tegenstander op 2 december in San Antonio

Het is tijd voor een comeback! De 140-ponder bokser Ryan Garcia, die in april een zevende ronde knock-out verloor van Gervonta Davis, staat op het punt om weer in de ring te stappen.

Volgens ESPN zal Garcia het op 2 december opnemen tegen de Mexicaanse bokser Oscar Duarte in het Alamodome in San Antonio, uitgezonden op DAZN. Oscar Duarte (26-1-1, 21 KOs) heeft sinds zijn verlies tegen Adrian Estrella in 2019 al zijn 11 tegenstanders verslagen, maar Garcia (23-1, 19 KOs) is zeker een flinke stap omhoog in tegenstand.

Nieuwe trainer voor Ryan Garcia

Bovendien zal de 27-jarige Duarte uit Parral, Chihuahua, voor deze wedstrijd overstappen van 135 naar 140 pond. Garcia, een 25-jarige bokser uit Zuid-Californië, zal voor de derde keer als volwaardige 140-ponder vechten. Hij besliste in april van vorig jaar een gevecht tegen Emmanuel Tagoe op dat gewicht, stopte Javier Fortuna zes maanden later en verloor vervolgens van Davis op een vangstgewicht van 136 pond.

Davis stopte Garcia met een enkele stoot naar het lichaam in het veelbesproken gevecht tussen sociale media-sterren. Garcia zal de gerespecteerde trainer Derrick James voor de eerste keer aan zijn zijde hebben wanneer hij het tegen Duarte opneemt. Promotor De La Hoya zei dat Garcia op zoek zal gaan naar een andere grote wedstrijd als hij Duarte verslaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws