WRAAK! Blondje zwaar pissed boksring uit na verlies Boks Nieuws
Boks Nieuws

WRAAK! Blondje zwaar pissed boksring uit na verlies

WRAAK! Blondje zwaar pissed boksring uit na verlies

Rachael Ostovich nam wraak op Paige VanZant afgelopen nacht en behaalde een unanieme beslissingsoverwinning in haar Bare Knuckle FC-debuut in Florida. VanZant liep na afloop zwaar pissed de boksring uit.

Ostovich was meteen tot tranen toe geroerd toen haar arm werd opgeheven in de herkansing. Dit was het tweede gevecht tussen de twee nadat VanZant in januari 2019 in de UFC in de UFC een overwinning behaalde op Ostovich.

Woest

De pittige wedstrijd begon woest in de eerste ronde. Hoewel de actie in de tweede en derde ronde afnam, kwam er meer actie in de vierde toen VanZant de neus van Ostovich tot bloeden sloeg. Ostovich reageerde met een rechtse hoek op VanZant's kaak die haar deed wiebelen op de benen.

Al met al een winnend debuut van een wedstrijd die niet erg serieus genomen werd. De vraag is hoe VanZant zich hersteld. Tot nu toe is er veel gepraat maar weinig succes geweest voor de blondine die meer op Instagram dan in de ring te zien is geweest.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws