Ongeslagen Ryan Garcia heeft eindelijk tegenstander voor boksrentree Boks Nieuws
Boks Nieuws

Ongeslagen Ryan Garcia heeft eindelijk tegenstander voor boksrentree

Ongeslagen Ryan Garcia heeft eindelijk tegenstander voor boksrentree

De ongeslagen lichtgewicht bokser Ryan Garcia vecht op 9 april tegen Emmanuel Tagoe in de Alamodome in San Antonio, Texas. Voor Garica is dit zijn langverwachte terugkeer naar de ring.

Topbokser Garcia, zal het op 9 april opnemen tegen Emmanuel Tagoe in de Alamodome in San Antonio, Texas. De aankondiging werd gistermiddag door zowel Garcia als promotor Oscar De La Hoya op sociale media gedaan.

De wedstrijd tegen Tagoe zal Garcia's eerste zijn sinds hij een vroege knock-down boekte op 2 januari vorig jaar in Dallas. Het lukte Garcia destijds om Luke Campbell te verslaan. Garcia was toen in de race om WBC lichtgewicht titelhouder Devin Haney te ontmoeten als verplichte uitdager.

Leegte opvullen

Garcia zou het op 9 juli in Los Angeles opnemen tegen Javier Fortuna, maar trok zich medio april terug uit de strijd om "gezondheid en welzijn" redenen. Joseph 'JoJo' Diaz vulde de leegte, versloeg Fortuna en werd vervolgens uitgeschakeld door Haney (gaat verder onder video).

Tagoe (32-1, 15 KOs), die in Accra, Ghana woont, vocht voor het laatst op 27 november 2020, toen hij Mason Menard met meerderheid van stemmen versloeg in Hollywood, Florida. Hij heeft niet meer verloren sinds zijn profdebuut in juni 2004. Zijn gevecht met Garcia markeert zijn derde optreden in de VS. Hij wordt gepromoot door Lou DiBella en wordt gemanaged door Peter Kahn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws