Oleksandr Usyk belooft Tyson Fury te verslaan voor zijn land Boks Nieuws
Boks Nieuws

Oleksandr Usyk belooft Tyson Fury te verslaan voor zijn land

Oleksandr Usyk belooft Tyson Fury te verslaan voor zijn land

Oleksandr Usyk wil Tyson Fury verslaan voor zijn volk in Oekraïne, als de twee zwaargewicht kampioenen elkaar ontmoeten om het unified kampioenschap in februari of maart.

De Olympische gouden medaillewinnaar van 2012 ziet er vastbesloten uit, en hij zou de wereld kunnen shockeren door het Britse boksicoon te verslaan. Fury is de afgelopen jaren aanzienlijk zwaarder geworden en hij vecht lui volgens insiders. Dit was ook te zien in het gevecht met Derke Chisora afgelopen weekend.

Het feit dat Fury op deze leeftijd zo vecht, suggereert dat hij oud wordt, en het hebben van een trainer die die stijl bepleit, helpt niet echt. Usyk zag er vastbesloten uit toen hij afgelopen zaterdagavond in het Tottenham Hotspurs Stadium in Londen oog in oog met Fury stond.

Voor mijn land

"Ik zei dat we elkaar in de ring zouden zien," zei Usyk toen hem werd gevraagd wat hij Fury vertelde tijdens hun face-off. “Nee", zei Usyk toen hem werd gevraagd of hij last had van Fury die hem in zijn gezicht van alles toewenste.

"Ik zal heel, heel zwaar trainen om een overwinning te behalen in dit gevecht," zei Usyk over zijn gevecht met Tyson Fury in 2023. "Het is voor de hele wereld. Eerst wil ik het doen voor mijn land en mijn mensen. Ten tweede wil ik het doen voor alle mensen om daar gelukkig over te zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws