'Vette Bek!' Boksers Fury en Chisora aan de Five Guys-hamburgers na ring oorlog Nieuws
Nieuws

'Vette Bek!' Boksers Fury en Chisora aan de Five Guys-hamburgers na ring oorlog

'Vette Bek!' Boksers Fury en Chisora aan de Five Guys-hamburgers na ring oorlog

Na hun gevecht van 10 ronden in het Tottenham Hotspur Stadium gisteren, sloten Tyson Fury en Derek Chisora hun avond af met een sappige burger van de populaire fastfood keten Five Guys.

Boksers Tyson Fury en Derek Chisora knokten gisteren voor een vol Tottenham Hotspur stadion om de WBC titel. Na 10 ronden oorlog vooral van de zijde van Fury had de scheids genoeg gezien en stopte de wedstrijd. Chisora had het zwaar te verduren gehad door bom stoten die Fury op hem afschoot.

Na de wedstrijd zocht Fury zijn rivaal op waar hij gisteren voor de derde keer tegenover stond. Beiden hadden wel tek in een 'vette bek' na alle inspanningen en deden zich tegoed aan een paar hamburgers van Five Guys.

Fury veertelde Chisora dat hij toch wel verslaafd is aan het boksen; ,,Ik zeg je man als dan voor al dat publiek staat. Ik voel me dan net Frankenstein die alle elektriciteit opslokt. " Fury daagde Oleksandr Usyk uit die hij in zijn gezicht een mietje noemde. Voorlopig lijkt dit gevecht ver weg want Fury verklaarde eerst an zijn elleboog te moeten worden geopereerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws