Oei oei! Bokser kapot hard in elkaar gemept: scheids kijkt toe (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Oei oei! Bokser kapot hard in elkaar gemept: scheids kijkt toe (video)

Oei oei! Bokser kapot hard in elkaar gemept: scheids kijkt toe (video)

Luis Jose "El Expreso" Marin Garcia gebruikte zijn opponent Jinner Guerrero als levende bokszak tijdens hun bokswedstrijd van afgelopen vrijdag in Bolivia. De scheids leek het allemaal goed te vinden.

Je hebt boksscheidsrechters die wellicht een bril nodig hebben, in het geval van de clash tussen Garcia en Guerro leek dit zeker het geval. De arbiter liet Garcia zijn gang gaan terwijl deze Guerrero als levende boksbal gebruikte.

Blide aap

Als het dan al op voorhand niet duidelijk was dat dit gevecht een mismatch was, dan toch zeker tijdens de pot zelf. Met een paar beukers van jewelste nagelde Garcia zijn rivaal vast in de hoek totdat deze door de knieën zakte.

Na de wedstrijd was er flink commentaar op de scheids en werd deze zelfs uitgefloten door de fans van Guerrero. ,,Die man is echt een blinde aap, geef hem een bril", was slechts een van de vele commentaren

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws