MMA-vechter richt pistool op rivaal tijdens live podcast! 'op je knieën' (video) Nieuws
Nieuws

MMA-vechter richt pistool op rivaal tijdens live podcast! 'op je knieën' (video)

MMA-vechter richt pistool op rivaal tijdens live podcast! 'op je knieën' (video)
MMA-vechter richt pistool op rivaal tijdens live podcast! 'op je knieën' (video)

Shovkhal Churchaev, een professionele MMA-vechter, is beschuldigd van het bedreigen van zijn Iraanse rivaal Mohammad Heibati. Churchaev riskeert naar verluidt gevangenisstraf nadat hij tijdens een podcast-opname in Moskou, een pistool op zijn rivaal zou hebben gericht en hem had gedwongen te knielen.

De woordenwisseling begon schijnbaar toen het paar afgelopen weekend samen op een podcast verscheen, deze werd opgenomen in de Russische hoofdstad. Op beelden is te zien dat Churchaev naar Heibati, bekend als de "Perzische leeuw", uitvalt met stoten voordat hij een vuurwapen trekt en de neergeslagen vechter zegt te knielen.

We kennen je vrouw

Volgens het Mash Telegram-kanaal onderzoekt de politie momenteel het incident. Waarbij Churchaev een mogelijke gevangenisstraf van twee jaar voor de mishandeling en doodsbedreiging wacht.

Na het incident beschuldigde Heibati zijn aanvaller verder van maandenlange intimidatie en beweerde dat Churchaev en een groep zelfs eerder dit jaar zijn huis bezochten. Deze een bericht achterlieten met de tekst "we zagen je vrouw" toen het duidelijk werd dat "Perzische Leeuw" er niet was (volgens Globe Live Media).

Heibati zou naar verluidt ook de Iraanse ambassade in Rusland op de hoogte hebben gesteld van de situatie. Daarmee rijst misschien de vraag hoe hij erin slaagde op dezelfde podcast te verschijnen als een man die ervan werd beschuldigd hem maandenlang te hebben bedreigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws