'Nooit meer': Bare Knuckle bokser in coma geplaatst na winnen wedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Nooit meer': Bare Knuckle bokser in coma geplaatst na winnen wedstrijd

'Nooit meer': Bare Knuckle bokser in coma geplaatst na winnen wedstrijd

Voor Francesco Ricchi is zijn wedstrijd tegen Noah Cutter niet goed afgelopen. De Bare Knuckle bokser werd door artsen in kunstmatige coma geplaatst. Ricchi's tegenstander, Noah Cutter bracht het nieuws op sociale media naar buiten. Nadat hij ontdekte dat Ricchi na hun gevecht in het ziekenhuis was opgenomen.

Nooit meer

"Gebeden en de beste wensen voor mijn tegenstander Francesco", schreef Cutter. "Ik heb vernomen dat hij in het ziekenhuis in een medisch geïnduceerde coma ligt. Vanwege een bloeding in zijn longen door een hematoom in zijn luchtpijp. als gevolg van een stoot op zijn keel tijdens het gevecht. We komen hier om elkaar pijn te doen. Maar ik wil dit nooit meer zien bij een tegenstander. "

Tijdens de wedstrijd kreeg Ricchi een stoot op zijn luchtpijp. Maar hij slaagde er toch in om een ​​derde ronde overwinning in het gevecht veilig te stellen. Ricchi versloeg Cutter via een technische knock-out. Valk na de wedstrijd werd Ricchi voor een onderzoek naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. Hij werd met spoed geopereerd maar er ontstonden complicaties.

Toch gewonnen

De BKFC organisatie reageerde ook op het voorval: "Onze gedachten zijn in de eerste plaats bij Francesco en zijn gezin in deze tijd. Terwijl we bidden om een ​​snel en volledig herstel', zei David Feldman eigenaar van BKFC. "De blessure weerhield Francesco niet van een zegevierend resultaat op vrijdagavond. <aar complicaties tijdens de operatie in het ziekenhuis hebben geleid tot een groter probleem voor zijn gezondheid."

Feldman geeft aan dat de organisatie die verplicht is om $ 20.000 dollar per vechter te reserveren voor medesche hulp. De familie van Ricchi zullen steunen ook als het bedrag niet toereikend zal zijn om de kosten van de benadeling te dekken. "We zullen er zijn voor Fransesco en zijn gezin als dat nodig is', zegt Feldman. De bokser ligt nog in het ziekenhuis over zijn toestand is verder niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws