BKFC Bare Knuckle baas opent jacht op topboksers: 'Wij betalen beter'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / BKFC Bare Knuckle baas opent jacht op topboksers: ‘Wij betalen beter’

BKFC Bare Knuckle baas opent jacht op topboksers: ‘Wij betalen beter’

Als het aan David Feldman ligt dat komen alle topboksers voor zijn BKFC Bare Knuckle organisatie vechten. ‘Wacht niet langer want wij betalen beter’.

De boodschap van David Feldman is duidelijk. Als je veel geld wilt verdienen als bokser dan sluit je je aan bij Bare Knuckle Fighting Championship. Feldman doet de oproep gisteren na afloop van het BKFC 14 event. Welke veel spektakel opleverde met onder andere de snelste knock-out ooit.

BKFC is aanvankelijk startte met veel MMA-vechters in haar selectie. Naarmate de tijd verstrijkt, raken er steeds meer boksers betrokken bij de organisatie. Bekende namen zoals Pauli Malignaggi die ooit als sparringpartner van UFC-legende Conor McGregor fungeerde. Maar er is plek voor meer grote namen volgens Feldman. En het trekt het meer conservatieve bokspubliek aan.

Het bokspubliek

“Het is logisch, want de eerste paar shows gebruikten we voornamelijk MMA-vechters. Daarom denk ik dat we in staat waren om het MMA-publiek over te halen. Nu we meer boksers beginnen te gebruiken, beginnen we een deel van het bokspubliek te zien komen, ” zegt Feldman. “Ik zou zeggen dat we in het begin op 95-5 stonden, nu zijn we 70-30. Als we eenmaal bij 50-50 zijn, weten we dat we iets speciaals doen. “

Feldman weet waarover hij praat en kent de klappen van de zweep in de wereld van het boksen en de vechtsport. “We betalen beter dan de meeste boks en MMA-organisaties”, zei Feldman. “Alle vechters in onze voorprogramma’s bijvoorbeeld verdienen meer dan ze op hetzelfde niveau zouden doen in de andere twee sporten.”

Veel geld verdienen

Geld verdienen kun je dus volgens Feldman naar hartelust. Over een paar weken maakt de Engelse Bare Knuckle legende Tylor Goodjohn zijn debuut in Amerika. Hij kwam over van het welbekende BKB. Ook Valor Bare Knuckle zwaargewicht wereldkampioen en ex UFC vechter Mark Godbeer zal zijn eerste gevecht bij BKFC gaan voeren. Beiden maken duidelijk dat ze echt voor het grote geld overstapten naar de organisatie van Feldman.

“Als je het soort geld wilt verdienen dat je denkt te verdienen. En je bent bereid om binnen te komen en met iedereen te vechten. En je wilt beter geld verdienen en meer bekendheid verwerven, dan moet je met blote vuisten vechten, ”Pochte Feldman. “Als je het niet erg vindt om gewond te raken, en betaald te krijgen wat je waard bent. Laten we je dan bij BKFC op contract zetten en een ster van je maken.”

Bekijk ook

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

‘Alles of niks! ‘McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Je bent een kleine homo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page